<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=4084914&amp;fmt=gif">
nl

  Écht groen beleggen
  +8% rendement per jaar

  DGB is een projectontwikkelaar van hoogwaardige, grootschalige, onafhankelijk geverifieerde natuurprojecten. Door de vraag naar CO₂-certificaten groeit ons bedrijf fors.

  Leer meer over onze groene obligaties met een duurzaam rendement van 8% per jaar. 

  arrow 1

  Ontvang nu vrijblijvend het informatiepakket:

  DGB-group_8%-groen-rendement-visual_mockup-4

  Groen beleggen met positieve klimaatimpact

  Financieel rendement met sociale en ecologische impact

  icon

  Aantrekkelijk Rendement

  Een rendement van +8% per jaar is significant hoger dan veel traditionele spaarrekeningen of andere beleggingsvormen, wat het een aantrekkelijke optie maakt voor beleggers die op zoek zijn naar mooie opbrengsten.
  icon

  Stabiliteit

  De stabiliteit van deze belegging, met consistente uitkeringen over een periode van twee, drie of vier jaar, biedt beleggers vertrouwen en zekerheid in volatiele markten.
  icon

  Risicospreiding

  Op dit moment beheren wij meer dan 19 projecten, zodat uw belegging goed gespreid is. Daarnaast biedt groen beleggen een manier om uw beleggingsportfolio te diversifiëren, wat helpt risico's te spreiden.

  Volg de Multinationals

   ‘s Werelds grootste 1.921 bedrijven, verantwoordelijk voor 7,2 miljard ton CO₂-uitstoot per jaar, hebben al een gevalideerde doelstelling om hun CO₂-uitstoot te verminderen.

  Wanneer deze bedrijven de verplichte 20% van hun uitstoot compenseren, vertegenwoordigt dit 1,4 miljard ton CO₂ en tussen de €7 en €20 miljard aan omzet in CO₂-reductie certificaten per jaar.

  Dit is slechts het topje van de ijsberg, want daarnaast zijn er 2.773 bedrijven met zelfverklaarde doelen, goed voor nog eens 18,8 miljard ton CO₂-uitstoot. Hun potentiële bijdrage kan oplopen tot meer dan €100 miljard aan jaarlijkse aankopen van CO₂-reductie certificaten op de wereldmarkt.

  DGB Group_tv slide_net zero brands_red_page-0001

  Positieve Vooruitzichten

  De consensus onder alle prijsvoorspellingen is de snelle en substantiële groei van de markt, wat deze markt markeert als een veelbelovende beleggingsmogelijkheid voor de lange termijn.

  EY, McKinsey en BCG, naast Morgan Stanley, die allemaal een meervoudige expansie verwachten, suggereren een marktwaarde variërend van $30 miljard tot $50 miljard in 2030.

  De meer optimistische vooruitzichten van Goldman Sachs en Wood Mackenzie voorspellen een marktomvang van $100 miljard tegen 2030.

  Een conservatieve prognose komt van PwC, die de groei in datzelfde jaar tot $30 miljard schat – nog steeds een tienvoudige groei vergeleken met de huidige markt van $3 miljard. 

  Press release_DGB Group strengthens global footprint with expansion into the French market_Visual 4_NL

  Voorop in de Ontwikkeling

  Duurzame CO₂-projecten

  DGB Group is een grootschalige projectontwikkelaar voor CO₂-vastlegging, gespecialiseerd in het produceren van CO₂-certificaten door middel van duurzame natuurprojecten.

  Wij beheren hoogwaardige projecten die zich richten op het herstel van ecosystemen, natuurbecherming en het verrijken van biodiversiteit.

  Via onze projecten, producten en diensten helpen we bedrijven bij het begrijpen van en zich inzetten voor milieubescherming, het beoordelen van hun ecologische voetafdruk, het ontwikkelen van strategieën voor milieugerichte oplossingen en het transparant communiceren van hun vooruitgang op het gebied van duurzaamheid. 

  Alle voordelen op een rij:

  Aantrekkelijk Rendement +8%
  Al 4 jaar lang op rij stabiel
  Duurzaamheid en Milieuvriendelijkheid
  9,3 Tevredenheidsscore van Deelnemers
  Uitgebreide spreiding over projecten
  Diversificatie van uw portefeuille
  Externe validatie en verificatie projecten

  Bewezen succesvol

  Hoe behalen wij rendement?

  Een belegging in natuurprojecten met DGB kan een aantrekkelijk langetermijnrendement bieden. Dat werkt als volgt:

  1

  Nieuwe Projecten Onderzoeken

  Een team van ecologen doet onderzoek in een gegeven land om erachter te komen of een potentieel project haalbaar is in een haalbaarheidsstudie.

  2

  Project Ontwerpen & Ontwikkelen

  Onze projectmanagers ontwerpen gedetailleerde plannen, inclusief tijdslijnen en projectomvang, om een solide basis te leggen voor succesvolle uitvoering.

  3

  Extern verifiëren

  We onderwerpen elk projectplan aan de start en tussentijds aan een strenge externe verificatie om nauwkeurigheid en betrouwbaarheid te waarborgen.

  4

  Verkoop CO₂-Certificaten

  De projecten produceren CO₂-certificaten, hiermee genereren we inkomsten die niet alleen onze projecten financieren maar ook waarde creëren voor onze beleggers.

  Uw kapitaal om activiteiten verder op te schalen

  Onze projecten hebben een enorm positief effect op het milieu en het leven van de lokale bevolking, maar we zijn nadrukkelijk geen goed doel. DGB is een commercieel bedrijf met een missie.

  Onze projecten zorgen voor CO2-reductie. Deze CO2-reductie laten wij verifiëren volgens de hoogste standaarden, want alleen door deze onafhankelijk controle genereren we geverifieerde CO2-reductie certificaten.

  We beheren een robuuste projectontwikkelingspijplijn van meer dan 60 miljoen ton CO₂-certificaten. We willen nu verder opschalen - de tijd is rijp. 

  Duurzame en gediversifieerde groene belegging

  Groen investeren tegen een aantrekkelijk rendement. Als belegger weet u dat rendement en risico hand in hand gaan. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Met deze investering bieden wij u in onze ogen een gezonde mix tussen risico en rendement.

   

  Maatschappelijke impact met financieel rendement

  Over een periode van 4 jaar ontvangt u een rente van 8,00% per jaar, ieder kwartaal uitgekeerd. Wij hebben alle details over ons business model en bedrijfsvoering goed gedocumenteerd in een informatieve brochure en prospectus, zodat u volledig geïnformeerd kunt worden.

  Dit hebben we tot dusver al bereikt:

  31,2+

  miljoen bomen geplant

  250.000

  hectare land hersteld

  60,1+

  miljoen ton CO₂ zal worden vastgelegd

  600+

  banen zullen worden gecreëerd

  300.000

  efficiënte kookovens worden verstrekt

  Ontvang direct het informatiepakket en ontdek hoe u kunt profiteren van 8% rendement per jaar met onze groene obligaties.

  Beleggen in duurzaamheid met 8% rendement

  Leer meer over groene obligaties en duurzaam beleggen met 8% rendement.